Epoxy Gietvloer Antwerpen - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Published Jul 03, 22
7 min read

Epoxy Vs. Polyurethaan - Wat Zijn De Verschillen? - M2 Vloeren - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Phenix CFS

Klein Boom 29, 2580 Putte
0495 36 46 96
Epoxyvloer

Dat komt doordat coatingvloeren in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie verkrijgbaar zijn. Bestel coating voor je winkel online In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om de vloercoating eenvoudig aan te brengen. Natuurlijk de vloercoating zelf, maar ook hulpgereedschappen, reparatiemiddelen, topcoatings en antislipmiddelen. Zie je door de bomen het bos niet meer, maak dan gebruik van het stappenplan om te bepalen welke producten je precies nodig hebt.

Niet alleen krijgt de vloer in een industriële omgeving te maken met belasting door zwaar materieel en machines, er wordt vaak ook gewerkt met chemicaliën, zuren, oliën en grote temperatuurverschillen. gietvloer buiten. Een vloercoating voor een industriële vloer moet daar dus tegen kunnen. Zelf vloercoating op een industriële vloer aanbrengen Veel mensen denken bij een vloercoating voor een industriële vloer direct aan dure producten die alleen kunnen worden aangebracht door ervaren professionals.

Heeft Een Gietvloer Nadelen? - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis PrijsofferteWaarom Een Epoxy Gietvloer De Beste Keuze Is Voor Jouw Vloer - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

nl, dan kun je die ook zelf aanbrengen. Gewoon met roller en kwast. Voorbereiding ondervloer Natuurlijk is het voor het zelf aanbrengen van een vloercoating op een industriële vloer wel zaak dat je de vloer eerst goed voorbereidt. Een industriële vloercoating kan je vloer namelijk alleen goed beschermen bij een optimale hechting, en daarvoor is een vlakke en gladde ondervloer nodig die vrij is van oude vloercoatinglagen of 1-component vloerverf.

Welke vloercoating heb ik nodig? Als de vloer eenmaal op de juiste wijze is voorbereid, kun je zonder problemen de vloercoating aanbrengen op elke industriële vloer. Je kunt het beste kiezen voor een epoxy vloercoating, die is speciaal ontwikkeld voor gebruik in industriële omgevingen. Denk daarbij aan fabriekshallen, maar ook aan loodsen, magazijnen, garages en andere ruimten waar de vloer een ijzersterke beschermingslaag nodig heeft.

Waarom Kiezen Voor Een Epoxy Vloer? - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Werk de vloer eventueel af met een antisliplaag om hem onder alle omstandigheden veilig beloopbaar te maken. Voordelen vloercoating industriële vloer Breng de vloercoating voor de industriële vloer op de juiste manier aan, zodat je na afronding van de klus een beschermlaag op je vloer hebt die bestand is tegen zware belasting en die chemisch resistent en slijtbestendig is.

En mocht de vloercoating toch beschadigen, dan kun je de beschadiging simpelweg herstellen door de beschadigde plek te voorzien van een nieuw laagje vloercoating. Dan blijft de industriële vloer nog langer mooi en beschermd. En dat scheelt zowel in de kosten als in het werk! Vloercoating kleuren Bij Epoxywinkel krijgen we regelmatig de vraag welke vloercoating kleuren we kunnen leveren.

Er zijn namelijk evenveel vloercoating kleuren als er RAL-kleuren zijn. RAL-kleuren Wanneer je voor een van de vele beschikbare vloercoating kleuren kiest, dan kun je het beste het RAL-systeem aanhouden, dat doen wij namelijk ook. Het RAL-systeem is oorspronkelijk afkomstig uit Duitsland en is een manier om wereldwijd kleuren te kunnen communiceren.

Het Verschil In Gietvloeren: “Welke Vloer Gaan We Leggen?” - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis PrijsofferteUw Adres Voor Vloercoating En Epoxyvloer In Antwerpen - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Bij elke kleur staat een nummer, dat nummer is de RAL-codering. Vloercoating kleuren in een kleurenwaaier Om een keuze te maken uit de vele vloercoating kleuren is het handig om met een kleurenwaaier te werken. Die vind je, zoals aangegeven, bij de bouwmarkt. Informeer wel of de kleurenwaaier die je bouwmarkt gebruikt ook daadwerkelijk volgens het RAL-systeem is opgesteld.

Waarom Epoxyvloer Antwerpen? - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Pu Of Epoxy? Welke Gietvloer In Welke Ruimte? Maak De Juiste - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis PrijsofferteDe Charme Van Een Epoxy Gietvloer - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Online kleur uitkiezen De RAL-kleuren vind je ook onze website. Houd er echter rekening mee dat de kleuren daar kunnen afwijken van de officiële RAL-kleuren. Dat heeft te maken met de kleurinstellingen van je monitor, niet met de kleuren. Wil je zeker weten dat je de juiste kleur bij ons bestelt, vraag een van onze medewerkers dan om een kleurenwaaier toe te sturen.

Vragen? Bel met onze experts Heb je nog vragen over het aanbrengen van een vloercoating? Onze experts hebben jarenlange ervaring en helpen je graag verder. Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch te bereiken. Kijk ook eens bij de rest van onze webshop. Epoxywinkel verkoopt naast vloercoatings ook: epoxy giethars, lijmen en pu gietvloeren.

Waarom een industriële gietvloer in epoxy plaatsen? Wat doe je met een loods waar je verschillende (chemische) producten wenst te stallen, met een heftruck wil werken en het betonnen vloeroppervlak er open en bloot bij ligt? Je kan ervoor kiezen om de vloer onaangeroerd te laten, maar je kan er ook voor kiezen om die vloer te beschermen.

Epoxy Gietvloer Particulier - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis PrijsofferteEpoxy Vloer: Mogelijkheden, Plaatsing & Onderhoud [+ Prijzen] - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Gietvloeren bestaan in verschillende vormen, kleuren en materialen. De meest courante is epoxy. Epoxy gietvloeren zijn bestand tegen slijtage, schokken en veel meer Epoxy staat voor brute kracht. De grootste verdienste van dit type kunststof is dat die dubbel zo sterk is als beton. Met andere woorden: epoxy leent zich perfect tot heavy duty activiteiten die het originele vloeroppervlak wel eens zware schade zouden kunnen toebrengen.

Epoxy Vloer Zonder Vochtproblemen - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Een andere troef van deze kunststof is dat vloeistoffen onmogelijk door het naadloze oppervlak kunnen dringen. Handig wanneer er al eens met water gemorst wordt. Daarnaast is epoxy bestand tegen allerhande chemische substanties, wat in bepaalde sectoren kan bijdragen tot een lange levensduur van de vloer. Tot slot is het plaatsen van een epoxyvloer ook een hygiënische vooruitgang op de werkplek.

Kortom, duurzaamheid en tijdsbesparing op de lange termijn. De geschikte gietvloer voor het magazijn, petrochemie en metaalbewerking Door zijn vele eigenschappen kan je epoxy als een veelzijdig materiaal beschouwen. Hierdoor is het perfect geschikt voor verschillende sectoren binnen de wereld van de industrie. Magazijnvloer Een epoxyvloer is de perfecte oplossing als magazijnvloer.

Het gewicht van deze activiteiten zou betonnen vloeren heel wat schade kunnen berokkenen. Petrochemie Ook in de petrochemie kom zo’n vloer van pas. Zoals eerder aangehaald, kan epoxy chemische stoffen verdragen. Een echte meerwaarde voor de scheikundige industrie dus. Metaalbewerking Een andere courante industrie waar gebruik wordt gemaakt van epoxy als vloercoating, is die van de metaalbewerking. prijs gietvloer.

Stopzetting van de werkzaamheden of gevaarlijke omstandigheden kunnen zich voordoen indien de vloer geen kenmerken van duurzaamheid vertoont. Kortom, is je werkplek aan renovatie toe? Dan is het raadzaam om een bestendige coatingvloer te overwegen. Gietvloeren voor industrie met talloze afwerkingen, kleuren en combinaties Gekleurd of transparant? Beiden zijn mogelijk.

Gietvloeren Met Vloerverwarming: Mogelijkheden ... - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Een andere courante oplossing, is de epoxyvloer met vlokken. Deze artiflakes of decoflakes zorgen eveneens voor een antislipeffect, maar zorgen ook voor een esthetisch element. Welke epoxyvariant je ook wenst, alles is bespreekbaar met ons team van coatingdeskundigen. Wij denken met jou mee om het project op maat te realiseren dat volledig voldoet aan de vereisten van jouw industriële activiteiten.

De belangrijkste reden waarom mensen kiezen voor epoxy vloercoating boven andere soorten coating is vanwege de bestendigheid tegen bijna elk zuur middel. Zo is het bestand tegen: benzine, bleekmiddel, reinigingsmiddelen, olie, enzovoort. Dit zijn middelen die menig vloer doet verpesten omdat ze zo sterk en zuur zijn. Dankzij deze bestendigheid, wordt epoxy vloerbedekking veel gebruikt in garages en in de automobielindustrie.

Ook blijven ze onaangetast door aantasting van bijvoorbeeld ziektekiemen en bacteriën. De vloeren zijn supermakkelijk schoon te maken en te desinfecteren waardoor ze veel in klinieken en ziekenhuizen worden gebruikt. In fabrieken worden ze ook vaak gebruikt omdat ze zo glad zijn. Hierdoor zijn ze super makkelijk schoon te vegen en te poetsen.

Waarom Heeft Uw Betonnen Vloer Een Vloercoating Nodig? - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis PrijsofferteWaarom Een Epoxy Gietvloer De Beste Keuze Is Voor Jouw Vloer - Epoxyvloer - Gietvloer - Gratis Prijsofferte

Het beschermt het beton tegen vet, vlekken en scheuren. Ook vocht komt er niet doorheen, waardoor je in de toekomst geen extra kosten zal maken in onderhoud en reparaties. We hebben het nu over de fysieke eigenschappen gehad, maar de vloeren zijn ook nog eens prachtig om naar te kijken.