Alles Over De Gietvloer: Van Prijs Tot Toepassingen En Zelf Doen - Industrievloeren Phenix Cfs

Published Nov 28, 21
6 min read

Epoxyvloer Prijs - Industrievloeren Phenix Cfs

Gietvloer Prijs: Prijsberekening Per M2 - Industrievloeren Phenix CfsEpoxyvloer Voor Uw Bedrijf - Industrievloeren Phenix Cfs


Phenix CFS

Klein Boom 29, 2580 Putte
0495 36 46 96
vloer betonlook

In de onderstaande video laat Kees je zien hoe je zelf een epoxy gietvloer aan kunt leggen! .

We gebruiken cookies om onze website (nog) beter te kunnen maken voor onze bezoekers.

Ben je op zoek naar een prachtige, onderhoudsarme vloer met veel karakter? Gietvloeren hebben veel voordelen en gaan lang mee. Wat is een gietvloer? Een gietvloer is een vloer die letterlijk gegoten wordt op de dragende vloer of ondervloer. Gietvloeren bestaan uit diverse lagen kunsthars, die uitharden voordat de nieuwe laag wordt aangebracht.

Gietvloeren in de garage of in industriële ruimtes worden gemaakt van epoxy. Bekijk een indicatie van de gietvloeren prijs per m2. Prijsopbouw gietvloer Soorten kunststof gietvloeren Kenmerken Pu-vloer Epoxy vloer Geluiddempend + +/- Vloerverwarming mogelijk + - Voelt warm/zacht aan + - Geschikt voor woningen + +/- Geschikt voor garage - + De vierkante meter prijs van gietvloeren daalt bij een groter oppervlak.

Nieuwe Epoxyvloer Aanschaffen? De Mogelijkheden Met Gietvloeren - Industrievloeren Phenix Cfs

Gietvloer afwerken Gladde of matte afwerking Diverse kleuren mogelijk Plaatsen van plinten Waterdichte toplaag mogelijk Antisliplaag Goede ondervloer = mooi resultaat Een oneffen ondervloer leidt tot een oneffen gietvloer, waardoor de uitstraling tegenvalt en de levensduur korter is. Laat je goed informeren over de beste voorbereiding voor jouw gietvloer, zoals de wapening van de ondervloer of het plaatsen van een cementdekvloer.

Een pu gietvloer is krasgevoelig. Leg viltjes onder meubels, loop niet op hakken en plaats goede deurmatten. Zie je toch krassen? Vaak zie je dan het vuil in krasjes en niet de krasjes zelf. Krassen vallen al minder op als je de vloer goed reinigt. Gietvloer reinigen Zorg dat zand en ander vuil geen kans krijgt om krassen te maken.

Wekelijks dweilen met een microvezeldoek met zeepvrij schoonmaakmiddel is voldoende voor een mooie en schone vloer. Gietvloer in nieuwbouwwoning Ben je op zoek naar een vloer voor je nieuwbouwwoning? Een kunststof gietvloer is scheuroverbruggend, waardoor deze ook geschikt is op ondervloeren die nog werken. Een gietvloer is een mooie optie voor een woonkamer, keuken of andere ruimte in huis.

Een vlokkenvloer is vooral populair in industriële ruimtes, garages of natte ruimtes. Een gietvloer leggen is een arbeidsintensieve klus, waar zelfs een vakman vele uren werk aan heeft. Hierdoor speelt het uurtarief van de vakman een belangrijke rol bij de arbeidskosten. Maar ook de werkzaamheden zijn van invloed. Moet de vakman eerst de ondergrond egaliseren? Zijn er meerdere toplagen nodig? De arbeidsuren worden bepaald door de werkzaamheden die een vakman moet uitvoeren.

Gietvloer Prijs Per M2: Wat Kost Een Kwaliteit Gietvloer? - Industrievloeren Phenix Cfs

Epoxy Vloeren - Prijzen, Info & Tips - Industrievloeren Phenix CfsGietvloer Prijs Per M2: Diy V.a. € 3/m2 - Industrievloeren Phenix Cfs


Wij raden daarom altijd aan om meerdere vakmannen te vergelijken op basis van prijs en kwaliteit. Vergelijk de offertes en kijk goed wat er allemaal bij de prijzen zit inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Stappen gietvloer aanbrengen Ondervloer voorbereiden Primerlaag voor hechting Egalisatielaag/schraplaag Polyurethaan gieten Toplaag aanbrengen Na iedere laag is er een droogtijd vereist.

Wil je weten met welke droogtijd jij rekening moet houden? Laat je dan adviseren door een ervaren vakman na het aanvragen van gietvloer offertes. Wanneer je een gietvloer laat leggen is het slim om direct vloerverwarming te laten installeren. Hierdoor wordt de gietvloer prijs per m2 hoger, maar heb je wel gelijk jouw ideale verwarmde vloer.

Uiteraard is dit wel afhankelijk van het type verwarming en het soort gietvloer. In de tabel hieronder zie je de kosten gietvloer met vloerverwarming voor de twee meest gekozen gietvloeren, polyutheraan en epoxy. De prijs per vierkante meter is zoals je ziet afhankelijk van het type vloerverwarming. Neem je vloerverwarming als hoofdverwarming dan is de prijs hoger dan wanneer je vloerverwarming als bijverwarming gebruikt.

De Kosten Voor Het Laten Leggen Van Een GietvloerOp Zoek Naar Een Epoxyvloer? - Industrievloeren Phenix Cfs
Beste deal vinden voor nieuwe gietvloer Op zoek naar een betrouwbare vakman die je nieuwe gietvloer kan aanbrengen? We raden je aan om altijd meerdere bedrijven te vergelijken voordat je met iemand in zee gaat. Vraag gratis en vrijblijvend gietvloer offertes aan bij Slimster en vergelijk diverse vakmannen die in jouw regio actief zijn.

Kosten Gietvloer Met Vloerverwarming [ 2021] - Industrievloeren Phenix Cfs

Inhoudsopgave▾ Bent u toe aan een nieuwe vloer, dan is een gietvloer geen verkeerde keuze. Dit type vloer is namelijk zeer hygiënisch omdat het geen naden bevat, het past erg goed bij een modern interieur, een gietvloer is sterk en gaat erg lang mee. Een nadeel is dat het een aantal dagen kan duren voordat de gietvloer klaar is.

Gietvloer nodig? Vergelijk eerst Wat is een gietvloer? Gietvloeren worden op een ondervloer aangebracht in vloeibare vorm en vaak in 4 of meer lagen. Het resultaat is een naadloze en dunne vloer van maximaal 12 millimeter dik die een sterke en harde ondergrond vormt. Gietvloeren kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, elk met bepaalde kwaliteiten en een bepaald prijskaartje.

Gietvloeren kunnen gemiddeld 60 jaar meegaan, zijn beschikbaar in talloze kleuren en uitvoeringen, zijn erg gemakkelijk in het onderhoud en zullen een echte blikvanger zijn in het interieur van uw woning. De kosten Hoeveel het voor u kost om een gietvloer aan te laten leggen, hangt af van een aantal factoren.

Deze korrels zijn bij steentapijt vloeren groter waardoor het een grover uiterlijk krijgt. U zult bij deze twee opties altijd een structuur zien in de vloer en als deze stenen niet met een toplaag worden afgewerkt, kunt u deze ook voelen. Steentapijt- en troffelvloeren worden om deze reden ook soms niet onder de noemer gietvloer geplaatst; ze missen het gladde egale uiterlijk waar gietvloeren om bekend staan.

Zo Bereken Je De Kosten Van Een Epoxy Gietvloer - Verbouwingsprijzen

U betaalt hier niet de hoofdprijs voor, maar het resultaat is schitterend. Een nadeel van epoxyhars is dat het erg hard is, dus gevoelig voor scheuren indien de ondervloer niet egaal is. Aan de andere kant is het bestendig tegen intensief gebruik en het morsen van zuren, chemicaliën en water.

Keuzes die de prijs beïnvloeden Zoals bij elk groot project heeft u ook bij het laten plaatsen van een gietvloer te maken met een aantal factoren en keuzes die de prijs positief of negatief zullen beïnvloeden. Hier vindt u een toelichting van de drie grootste. Over het algemeen geldt, hoe groter het oppervlak hoe meer u betaalt.

Vaak gaat dat per 50 vierkante meter. Een vloer van 75 vierkante meter zal dus per eenheid goedkoper zijn dan een vloer van 25 vierkante meter en u kunt rekenen op een daling van rond de €5 per eenheid. Zoals de tabel boven aangeeft, bestaat een groot deel van de kosten uit arbeid.

Daardoor is het aanleggen van een gietvloer arbeidsintensief en kan het zeker 4 dagen of meer duren voordat dit gedaan is. Om een maximale levensduur uit uw gietvloer te halen, is het essentieel dat de ondergrond egaal en stabiel is. Gietvloeren kunnen over het algemeen zonder al te veel problemen over de huidige vloer worden aangelegd, echter als hier een behandeling voor nodig is, bent u uiteraard meer geld kwijt.

Wat Kost Een Gietvloer Bij Phenix Cfs? Contacteer Ons

: u kunt ervoor kiezen om de vloer zelf aan te leggen, maar durft u dit niet aan, dan kunt u ook andere werkzaamheden zelf doen, zoals het voorbereidende werk, het opruimen tijdens en na de klus of het klaarmaken van de ondervloer. : soms kan het goedkoper uitpakken als u een oppervlakte kunt aanbieden dat net boven de 50/100/150/200 vierkante meter ligt in plaats van er onder.